Yolanda van de Merwe – Capelle aan den IJssel, NL

Yolanda van de Merwe – Capelle aan den IJssel, NL

Graag stel ik mij voor

Mijn naam is Yolanda van de Merwe-Post. Ik ben op 12 februari 1961 geboren in Rotterdam en ben altijd in de omgeving van Rotterdam blijven wonen. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een hond.

Ik werk als zorgvrijwilliger in een hospice en ervaar dit werk als een verrijking van mijn leven. Mensen in hun laatste levensfase dragen geen maskers meer en ook de familie is vaak dicht bij hun gevoel.

Dit creëert een omgeving waarin ik me thuis voel en ik geniet er ook van om deel van een team te zijn.

Mijn eigen ont-wikkeling is rond 1994 begonnen. Een burn-out was voor mij het begin van de zoektocht naar ‘wie ben ik en wat kom ik hier doen’. Een greep uit de trainingen die ik gevolgd heb:

Intuitieve Ontwikkeling
Healing en Readingopleiding
Merkaba training
Keylontic science
‘Het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd’

Iedere cursus of opleiding bracht me een stapje verder op mijn pad of er juist vanaf en ook dat was goed. Mijn onderscheidingsvermogen van wat wel of niet zuiver voelt heb ik hierdoor goed kunnen ontwikkelen. Het heeft me ook veel vriendschappen gebracht waardoor ik nu een grote groep ’wakkere mensen’ ken. Deze groep werd groter toen ik in 2008 ben begonnen met het organiseren van lezingen over onderwerpen die mij aan het hart liggen. Ik heb ook ervaring in het geven van cursussen in energiewerk aan kinderen en volwassenen.

In december 2020 heb ik de Schumann Resonantietraining gevolgd bij Anton. Het was via zoom en hoewel ik dat aanvankelijk jammer vond bleek het juist fijn te zijn om dit in mijn eigen ruimte te ervaren. Wat mij enorm aansprak was de combinatie van kennisoverdracht en de eigen beleving.

De trainersopleiding voelde voor mij als een logische stap om mijn eigen enthousiasme over te kunnen gaan brengen op anderen.

Wat mij met name bevalt aan deze training is dat je het bestaan van de Schumann Resonantie direct zelf ervaart en tevens wetenschappelijk wordt onderbouwd. Ik heb gemerkt dat deze combinatie meer mensen aanspreekt.

De schoonheid zit in de oefeningen waarbij ieder mens zijn eigen unieke ervaring heeft en daardoor  ook zijn eigen inzichten krijgt.

Wil je meer weten kijk op mijn website www.volledigverbonden.nl.

Over de auteur

schumanninstituut administrator