Winsum 10 dec.: Winsum en de universele connectie (programma)

Winsum 10 dec.: Winsum en de universele connectie (programma)Petra Antoinette en Anton Teuben luisteren en gaan deze avond in gesprek met  onze gasten. Ard Pisa en Lucia Hulman.
De wereld wordt wakker en mensen evolueren en verbinden zich in kennis en onderzoek wat verder gaat dan ons wordt aangeboden. Wij zijn erg verheugd gezien de huidige situatie op de wereld om jullie/u dat nieuws en kennis te bieden wat een ander zicht biedt en ons leidt naar de oplossingen. We laten samen met onze deskundige gasten de andere kant van de medaille zien wat het welzijn en gezondheid van een ieder radicaal en op een positieve wijze kan veranderen. Wij baseren ons op feiten en wetenschappelijk en praktisch bewijs.

Dit is het Programma wat onze gasten inzicht zal geven dat het anders kan en er oplossingen zijn om de “Nieuwe Wereld “vorm te geven.

19.30 – 19.45 uur: Welkom en laatste nieuws met Anton Teuben
19.45 – 19.55 uur: Voorstellen van mede presentatrice Petra Antoinette
.
Vanuit een sfeervolle setting gaan Anton en Petra Antoinette in gesprek met o.a.:

19.55 – 20.35 uur: Ard Pisa: Mijn passie voor het leven, voor de natuur, voor verbinding tussen mensen en voor een gezond leven zie je terug in alles wat ik doe. Van inspiratielezingen over ‘Ancient Mysteries & Energies’ en ‘Leefstijl & Natuur’ tot bijzondere hunebedexcursies in het magische Drenthe. Wees welkom en kom je verwonderen! https://www.ardpisa.nu/
20.35 – 20.50 uur:  Vragen, opmerkingen en ervaringen uit het publiek

20.50 – 21.15 uur: Pauze met helende klanken  op 432Hz met Geert Huinink en DJ Nouvelle.

21.15 – 21.50 uur: Lucia Hulman:  Om  in woorden uit te leggen wie ik ben en hoe ik Moeder Aarde, een persoon of groep, dier (en eigenaar), begeleid  is moeilijk.  Wat ik doe is niet in een Europese omschrijving te vatten. Al wat ik doe wordt herkent waar het ‘normaal’  is, in de oerculturen. https://waitaha.nl/
21.50 – 22.05 uur: Vragen, opmerkingen en ervaringen uit het publiek

22.05 – 22.30 uur Petra en Anton over leven elders in het universum en de vele objecten die worden gezien  boven Noord-Nederland.

22.30 – 22.45 uur: De Schumann resonantie en hoe jij je zelfherstellend vermogen kan activeren.

22.45 – 00.30 uur Napraten, verbinden, dansen, lachen op de muziek frequentie van 432Hz. van Geert Huinink en DJ Nouvelle met o.a. beelden van de broncodes.

Tot zaterdag 10 december

Partycentrum “De Hoogte” Kerkpad 8 Winsum(gr)
Aanvang: 19.30 uur, zaal open 18.45 uur
Toegang: Kleine donatie.
Aanmelden kan via winsum-open@outlook.com.

Universe is magic and love is the key

Over de auteur

schumanninstituut administrator