Ward Vanempten – Herentals, BE

Ward Vanempten – Herentals, BE

Mijn naam is Ward Vanempten, geboren in Tongeren, de oudste stad van België, in dit in het jaar 1977. Een groot deel van mijn leven wist ik niet goed wat doen. Ik wist dat ik vrij wou zijn en dat ik wilde doen wat ik graag deed, maar wat ik graag deed bracht geen brood op de plank. Dus ging ik werken in het theater en dat vond ik heerlijk.  Maar toen ik op mijn 22 vader werd en al snel alleenstaande vader werd kon ik dit avondwerk niet meer uitvoeren. Vrijheid riep dus werd ik zelfstandige in de bouwsector, hetgeen ik als vakantiejob had geleerd bij de vader van een vriend.

Ik voelde me ongelukkig maar wist toch een aardig bouwbedrijfje op te bouwen. Het universum was echter niet zo tevreden met deze keuze en hielp een handje om dit bedrijfje failliet te laten gaan. Ik had bijna niets meer en woonde in een caravan op een camping met drie kinderen. Op een dag klopte meneer depressie op de deur en ik liet hem binnen.  Ik was dankbaar want ik zag wel in dat ik niet dieper kon glijden en de enige weg nu was naar boven.

Ik weet niet hoe ik het betaald heb maar ik startte met een cursus NLP, geen goedkope cursus maar ik was al langer geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en dit leek me goed voor mezelf maar ook goed om eventueel me om te scholen tot therapeut. Ik vond het fantastisch en begon opnieuw een bedrijfje in de bouw om mijn rekeningen te kunnen betalen, maar dit keer zonder personeel. Ik vond een specialisatie waar ik goed in was en langzaam kroop ik uit mijn financiële put. Net voor mijn faillissement had ik een oud huis gekocht dat al een tijdje stond te roepen om een renovatie. Ik vond weer de motivatie en kon het gedeeltelijk afwerken zodat het leefbaar was en we verhuisden van de caravan naar het huis. 

Ondertussen bleef ik lezen, studeren, werken en op een dag kwam ik in een workshop zelfhypnose terecht en een nieuwe wereld ging voor me open. Ik volgde de basiscursus tot hypnotherapeut en volgde erna elke masterclass die ik kon vinden. Met vernieuwde energie startte ik een praktijk langs mijn bouwactiviteit voor hypnotherapie en regressietherapie. Ik voelde me terug goed in mijn vel en had eindelijk gevonden wat ik wilde doen en ik was er nog goed in ook. Ondertussen had ik wel een kleine verslaving opgebouwd, namelijk cursussen volgen. Het kon erger niet waar?

En zo kwam ik bij het Schumann instituut uit en vol ongeduld kocht ik de video cursus want ik kon niet wachten op de online cursus. Ik startte de video training en zag een man die zei: “Dit is de belangrijkste cursus die je maar kan volgen en ook alleen maar hier te volgen en nergens anders ter wereld”. Deze man had humor vond ik. Wist ik veel dat hij gelijk had. Dit was mijn kennismaking met Anton Teuben. Na de video cursus volgde de online cursus en na de online cursus volgde de trainer cursus en nu sta ik hier en geef ik met veel passie de cursus Schumann resonantie.

De praktijk in hypnotherapie bleef bestaan maar ik startte een centrum voor opleidingen onder de naam HOLLOS. In deze praktijk geef ik de Schumann resonantie, Hartcoherentie, Zelfhypnose en Quantum Jumping Hypnose. In het gebouw (Regus) waar mijn praktijk is gevestigd zijn er verschillende zalen aanwezig waar ik de cursussen geef. Dit is in Herentals, vlot bereikbaar en met veel parking. Hier geef ik een aantal keer per jaar de Schumann cursus in overleg het het Schumann instituut. Daar ik op dit moment één van de enige gecertificeerd trainers in België ben die ook effectief de cursus geeft zoals ik ze van Anton aangeleerd heb kan je me ook boeken als trainer op andere locaties in België. Stuur me gerust een mailtje als er interesse is om in jouw buurt de cursus door te laten gaan. Heb je zelf een zaal is dat prima maar anders kan je kijken naar een Regus gebouw bij jouw in de buurt want daar kan ik makkelijk zalen huren.

Verander je leven met de Schumann cursus en ga snel naar www.soultransition.be om jouw plaatsje te reserveren of stuur een mailtje naar mij info@soultransition.be of contacteer het instituut om mij te bereiken.

Je kan ook nog steeds terecht voor een één op één sessie.

Tot binnenkort,

Ward Vanempten
Soultransition
Atealaan 34A
2200 Herentals 
Tel: 0032 (0)493 41 60 75
Mail: info@soultransition.be

Over de auteur

schumanninstituut administrator