Vrijdag 4 november 2022: Zuid-Holland Event “De Nieuwe Wereld” in Op Hodenpijl

Vrijdag 4 november 2022: Zuid-Holland Event “De Nieuwe Wereld” in Op Hodenpijl

Op de unieke energieplek Op Hodenpijl heeft het Schumann Instituut Nederland de locatie gevonden om ‘De Nieuwe Wereld’ te presenteren!

Over dit evenement

De verkoop van de kaarten is stormachtig verlopen, en volledig uitverkocht. Om iedereen toch de gelegenheid te geven erbij te zijn, bieden we nu de mogelijkheid om live, via YouTube, mee te kijken. Via de Livestream die ‘Ende Systems’ zal verzorgen, kun je comfortabel vanuit je eigen huis de dag ervaren. Je kunt kiezen uit een middag en/of avond ticket.

Het middagprogramma start om 13:00 uur met een korte presentatie van Anton Teuben, de grondlegger van het Schumann Instituut Nederland (SIN), waarna diverse gerenommeerde sprekers (o.a.Tanni Koens, Marc Stanfert Kroese, Robby Busscher en Geert Huinink), hun kennis delen over de Schumann Resonantie, geluidsfrequenties en het effect op de mens en over het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast een prachtig interview met een ervaringsdeskundige. Het thema van de Nieuwe Wereld wordt belicht door Erma van Free Spirits Community en er is ruimte voor een stukje humor tussendoor.

Het avondprogramma start om 19:00 uur en brengt het thema van het buitenaards (multidimensionaal) leven voor het voetlicht. Ruimteschepen, UFO’s, Galactische Federatie zijn begrippen die al lang tot onze verbeelding spreken en de sprekers van de avond zullen hierover herkenbare en verrassende uitspraken doen. Peter Toonen, Bart Uytterhaegen, Tanni Koens, Anton Teuben en Amber da Silva.

Praktische Tips:

  • Zorg dat je comfortabel kunt zitten en een goede internetverbinding hebt voor de beste ervaring.
  • Zorg ervoor dat je op tijd de link uit de mail opent.
  • Je kunt op ieder moment de Livestream binnen komen.
  • Koop je een middag én avond ticket, dan krijg je voor beide een afzonderlijke link.
  • Nodig bijvoorbeeld vrienden en familie uit om gezamenlijk te gaan kijken.


TICKET LINK

Koop hier je Livestream kaart!

Over de auteur

schumanninstituut administrator