Veelgestelde vragen

Lidmaatschap Schumann Instituut Nederland en aanmelden

Op deze pagina kun je (gratis) lid worden van Schumann Instituut Nederland. Je vindt de aanmeldpagina onder het tabje 'Voor leden' in het menu. In je gebruikersnaam mogen geen spaties staan, mocht dat wel zo zijn, krijg je vanzelf een melding hierover. Vul dan een gebruikersnaam in zonder spaties.

Na het inschrijven ontvang je een e-mailbericht met je inloggegevens. Let op, controleer ook je map Ongewenste mail als je geen bericht in je inbox ontvangt, mogelijk is het bericht daar terechtgekomen. Dit verschilt per e-mailprovider, hier kan het Schumann Instituut helaas niet aan doen. Op deze pagina vind je informatie hoe je het Schumann Instituut kunt toevoegen als veilige afzender.

Als het e-mailadres al in gebruik is, ben je al eerder lid geworden en sta je dus al geregistreerd als lid. Je kunt op de pagina ‘Inloggen’ inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Als je je wachtwoord en/of gebruikersnaam niet meer weet, kun je je lidmaatschapsgegevens opvragen via 'Paswoord vergeten', onderaan op de inlogpagina.

Controleer dan even je map Ongewenste e-mail, mogelijk is het bericht daar terechtgekomen. Dit verschilt per e-mailprovider, hier kan het Schumann Instituut helaas niet aan doen. Op deze pagina vind je informatie hoe je het Schumann Instituut kunt toevoegen als veilige afzender.

 

 

Op deze pagina kun je inloggen als lid van Schumann Instituut Nederland voor toegang tot het ledengedeelte. Je vindt de inlogpagina onder het tabje 'Voor leden' in het menu.

Op deze pagina kun je inloggen om op het ledengedeelte van de website te komen: https://www.schumanninstituut.nl/login/.

Vul hier de gegevens in die per e-mail hebt ontvangen:

Lidmaatschapdetails:

Gebruikersnaam: [jouw gekozen username]

Wachtwoord: [zie e-mail]

De invulvelden zijn hoofdletter- en spatiegevoelig, het advies is daarom deze gegevens te kopiëren en te plakken uit de e-mail.

Je kunt overigens zijn een eenvoudiger wachtwoord instellen in je profiel (eerst inloggen), mocht je dat willen.

Geen mail ontvangen? Check dan ook even je map Ongewenste mail, mogelijk is het bericht daar terechtgekomen.

Als je je gebruikersnaam niet meer weet, kun je deze opvragen via 'Paswoord vergeten', onderaan op de inlogpagina. Je ontvangt dan je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord per e-mail waarmee je kunt inloggenLet op, controleer ook je map Ongewenste mail als je geen bericht ontvangt, mogelijk is het bericht daar terechtgekomen. Dit verschilt per e-mailprovider, hier kan het Schumann Instituut helaas niet aan doen. Op deze pagina vind je informatie hoe je het Schumann Instituut kunt toevoegen als veilige afzender.

Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord opvragen via 'Paswoord vergeten', onderaan op de inlogpagina. Je ontvangt dan je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord per e-mail waarmee je kunt inloggenLet op, controleer ook je map Ongewenste mail als je geen bericht ontvangt, mogelijk is het bericht daar terechtgekomen. Dit verschilt per e-mailprovider, hier kan het Schumann Instituut helaas niet aan doen. Op deze pagina vind je informatie hoe je het Schumann Instituut kunt toevoegen als veilige afzender.

Dat kan in je profiel, hiervoor is het nodig om eerst in te loggen.

Het kan voorkomen dat je onderstaande melding krijgt bij het aanklikken van een nieuwe pagina of na het inloggen in het ledengedeelte:
'a.u.b. log in om het volledige artikel te lezen. (Nog geen lid? Ga naar WORD LID, maak je keuze en registreer Word lid)'. Dit kan bv. komen door de cache-instellingen van je browser.

Als je al ingelogd was, klik je op 'log in' en kom je, zonder je gegevens opnieuw te hoeven invullen, op de betreffende pagina.
Als je nog niet ingelogd was, kom je in het inlogscherm om in te loggen.

Je kunt eventueel controleren of je al wel of niet bent ingelogd aan de rechterkant van de pagina:

Niet ingelogd:

Ingelogd, na Hallo, staat je username:

Alle ledenpagina's zijn ook terug te vinden onder het kopje 'Voor leden' in het menu. Daar kun je ook altijd op klikken na ingelogd te zijn om bij de pagina te komen die je wilt zien: