Terugkomdag cursus Schumann Resonantie 6 maart 2021 – ONLINE

Terugkomdag cursus Schumann Resonantie 6 maart 2021 – ONLINE

Op verzoek van vele mensen die de laatste 12 jaar de cursus Schumann resonantie hebben gevolgd is er eens per twee maanden een online terugkomdag. Je kunt deze terugkomdag volgen als je de cursus Schumann resonantie hebt gedaan.

Het is onze intentie om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden door de grootste evolutiesprong ooit met de juiste informatie en feiten waarmee we ons volledig richten op een vredige, schone, respectvolle en liefde en compassievolle planeet. Wij hopen jullie op één van onze terugkomdagen weer te ontmoeten.

Datum: zaterdag 6 maart 2021
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Dit is een online terugkomdag, je ontvangt een link om deel te nemen vanuit huis
Kosten: €45,-
Trainer: Anton Teuben

Je kunt deze dag dus vanuit huis in je eigen rustige omgeving live volgen op je computer, tablet of telefoon. Een computer of tablet heeft de voorkeur vanwege het grotere scherm. Het enige wat je hoeft te doen is op de links te klikken die je van ons ontvangt na inschrijving.

We hebben hele goede ervaringen met online bijeenkomsten. Lees hier enkele ervaringen.

INSCHRIJFFORMULIER

Totaal: € -

Mensen met een buitenlands rekeningnummer kunnen mailen naar info@schumanninstituut.nl, dan ontvang je per mail de betaalgegevens. Het kantoor is bereikbaar van maandag t/m donderdag tijdens kantooruren.

Over de auteur

schumanninstituut administrator