Schumann Resonantie

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Onze vondst rond 2000 van de afbeelding aan de rechterkant heeft ons bewust gemaakt van wie we zijn en ons inzicht gegeven in de universele kennis en de daarbij behorende mogelijkheden met betrekking tot hoe alles met elkaar verbonden is. Deze afbeelding betreft een universeel wezen, dit zijn wij ook zelf, die zich er volledig van bewust is dat energie en liefde de sleutels zijn om zonder angst en twijfels te kunnen functioneren, waarbij niets je van de wijs zou hoeven te brengen.

Zodra deze afbeelding vrij op tv zal verschijnen en men ermee in aanraking kan komen zal ook de rest van de mensheid zich weer beginnen te realiseren wie en wat ze zijn. Deze duidelijke weergave van de mens, tevens bewoner van het universum, geeft aan hoe gemakkelijk het is om de Schumann Resonantie te integreren en te ervaren hoe alles via jouw intentie met elkaar in liefde is verbonden. Deze kennis verspreidt zich in steeds hoger tempo. Lees hier het hele artikel op Antonteuben.nl

Nu onomstotelijk vaststaat en kan worden bewezen dat we door het integreren van de Schumann Resonantie onze mind weer onder controle kunnen krijgen en dat het beste middel is om ons zelfgenezend vermogen te activeren zodat we weer kapitein worden van ons schip… is deze kennis van onschatbaar belang voor diegenen die hier nog geen weet van hebben. Daarom willen wij deze kennis delen met iedereen.

Wat is de Schumann Resonantie
Frequentie Schumann Resonantie

Help je mee deze kennis te verspreiden? Download hier de afbeelding.

Persoonlijk consult

Heb je vragen of wil je graag ondersteund worden bij het integreren van de Schumann resonantie? Ons team zit voor je klaar! Je kunt hier een telefonisch of online consult boeken voor ondersteuning. We helpen je graag!

Coachingstraject

Voor degenen die intensiever met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Voor een online coaching traject zijn er een beperkt aantal plekken en nemen wij alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. Klik hier voor meer informatie.

Cursus live bijwonen

Wil je graag de tweedaagse cursus bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over coachingstraject 

Telefonisch of online consult boeken  

Agenda cursussen  

Online videocursus