Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ op 24 december 2021 – ONLINE

Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ op 24 december 2021 – ONLINE

Op vrijdag 24 december a.s. van 20.00 – 22.15 uur zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ online geven. Tijdens deze Kerstavond zal deze presentatie in het teken staan van licht, liefde en verbinding. Ook geeft het Schumann Instituut deze avond een tweedaagse cursus én een sessie in de Stargate cadeau aan twee deelnemers van deze presentatie. Natuurlijk hopen we jullie allemaal te mogen verwelkomen om samen zoveel mogelijk licht en liefde te verspreiden.

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze avond in het kort wat hij heeft ontdekt nationaal en internationaal.

Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar 24 december a.s. ook uitleg over geven.

Al in 2002 maakten wij onze bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…

Universe is magic and love is the key

Datum: vrijdagavond 24 december 2021
Tijd: 20.00 – 22.15 uur
Locatie: Online presentatie, je ontvangt van ons een deelnamelink (je kunt de presentatie volgen via je telefoon, tablet of computer)
Kosten: gratis

Klik hier voor meer informatie over Anton Teuben.

Je kunt je hier aanmelden:

    Aanmeldformulier Presentatie Buitenaards Leven en Schumann resonantie 24 december 2021

    Let op: Mocht je geen reactie van ons ontvangen in je inbox, controleer dan ook even je map Ongewenste mail

    Over de auteur

    schumanninstituut administrator