Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ op 12 november 2021 in Friesland

Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ op 12 november 2021 in Friesland

Op vrijdag 12 november a.s. zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ geven in Friesland. De locatie en tijden zullen z.s.m. vermeld worden. Noteer de datum alvast in je agenda!

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt nationaal en internationaal.

Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar op 9 oktober a.s. uitleg over geven. Al in 2002 maakten wij onze bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…

Universe is magic and love is the key

Datum: vrijdag 12 november 2021
Tijd: volgt
Locatie: volgt
Inschrijving: volgt

Klik hier voor meer informatie over Anton Teuben.

Over de auteur

schumanninstituut administrator