Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ Connecting Consciousness 6 september 2021 – ONLINE

Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ Connecting Consciousness 6 september 2021 – ONLINE

Op maandagavond 6 september a.s. van 19.30 – 21.30 uur zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ geven voor alle leden Connecting Consciousness in Nederland. Leden van het Schumann Instituut Nederland zijn ook welkom.

Connecting Consciousness (CC) is een wereldwijde organisatie die als collectief van gelijkgestemden ernaar streeft mensen, die op zoek zijn naar een beter Nederland en een betere wereld voor iedereen, met elkaar in verbinding te brengen. Bij CC draait alles om wederzijds respect, inclusiviteit en open discussie met een hartgerichte benadering. Je kunt op hun website gratis lid worden van Connecting Consciousness. Ontmoet gelijkgestemden binnen de CC-community in Nederland en wereldwijd, voel je welkom!

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar op 6 september a.s. uitleg over geven.

Al in 2002 maakte hij en zijn team hun bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…

Universe is magic and love is the key

Klik hier voor meer informatie over Anton Teuben.

Datum: maandag 6 september 2021
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Online presentatie (je kunt de presentatie volgen via je telefoon, tablet of computer)
Kosten: gratis
Aanmelden: Als lid van Connecting Consciousness of Schumann Instituut Nederland kun je je hieronder aanmelden om de Zoomlink te ontvangen:

    Aanmeldformulier Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ Connecting Consciousness 6 september 2021 – ONLINE

    Let op: Mocht je geen reactie van ons ontvangen in je inbox, controleer dan ook even je map Ongewenste mail

     

    Over de auteur

    schumanninstituut administrator