Over ons

Missie

Het Schumann Instituut Nederland deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustwording bedoeld voor de hele mensheid en biedt cursussen, presentaties, bijeenkomsten en coaching op dit gebied als ondersteuning. Zo dragen we bij aan de ontwaking van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn.

Doelstellingen

– Kennis bieden over het integreren van de Schumann Resonantie in je systeem voor het activeren van zelfherstel.
– Coaching bieden bij het integreren van de Schumann resonantie.
– De term Schumann resonantie en de kennis erover zoveel mogelijk verspreiden.
– Actuele kennis over de ontwaking van de mensheid verspreiden.
– Bijdragen aan bewustwording van en naar de volgende fase van de mensheid, een menselijke en eerlijke samenleving afgestemd op de natuurlijke systemen en de nieuwe wereld.

Community

Uit het Schumann Instituut is een enorm groeiende community ontstaan van mensen die betrokken zijn bij de ontwaking van de mensheid. Deze community bestaat uit leden van de website van het Schumann Instituut, deelnemers van de Energy Updates, regionale groepen die te vinden zijn op Telegram en vele anderen die zich bezighouden met en/of actief betrokken zijn bij bewustwording, het zelfgenezend vermogen, de verbinding met de natuur en het universum, vrije energie en de vele andere onderwerpen die een grote rol spelen in onze stap naar de nieuwe wereld die gebaseerd is op verbinding, harmonie, vrede en liefde. De groepen in deze community draaien zelfstandig, los van het Schumann Instituut, maar we faciliteren en motiveren graag deze onderlinge verbindingen. We dragen iedereen in deze community een warm hart toe. Omdat we niet met iedereen persoonlijk contact kunnen onderhouden, loopt het contact vanuit het Schumann Instituut via de contactpersonen per regio.

Grondlegger Schumann Instituut Nederland

Grondlegger van het Schumann Instituut is Anton Teuben, tevens al meer dan 35 jaar UFO-meldpunt en klokkenluider.
Mijn naam is Anton Teuben en ben geboren in Sappemeer in 1949. Ik heb 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven. Rond 1985 begon ik naar buiten te treden als UFO-meldpunt… Lees meer

Team Schumann Instituut Nederland

– Front- en backoffice
info@schumanninstituut.nl

Joke
– Mede-beheer Telegram-groepen
– Lid ondersteuningsteam

Wyanne
– Activiteiten Winsum Open
– Lid ondersteuningsteam
winsum-open@schumanninstituut.nl

Karin
– Activiteiten Winsum Open
– Lid ondersteuningsteam
winsum-open@schumanninstituut.nl

Trainers-coaches Schumann resonantie

SIN-community

Lidmaatschap site

Energy Updates

Regio-groepen op Telegram

Regio teamleden

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij de SIN-community!