Opleiding trainer Schumann Resonantie Level II 10-11 november 2018

Opleiding trainer Schumann Resonantie Level II 10-11 november 2018

Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag aan anderen willen leren? Meld je dan aan voor de opleiding tot Trainer Schumann Resonantie. Het Schumann Instituut is op zoek naar trainers die deze kennis mee helpen verspreiden ten goede aan de mensheid.

Tijdens deze training krijg je inhoudelijke kennis over de Schumann Resonantie, de ontdekkingen en alle mogelijkheden die integratie van deze resonantie biedt. Je leert ook praktische vaardigheden om mensen te kunnen leren de Schumann Resonantie te integreren. Je ontvangt opleidingsmateriaal waarmee je zelf deze cursus kunt gaan geven. Als je de opleiding hebt afgerond, word je vermeld als trainer bij het Schumann Instituut (SIN). De cursussen worden aangekondigd op deze website en de inschrijvingen zullen ook verwerkt worden door het SIN. Waar nodig en op verzoek, kan er begeleiding worden geboden van het SIN. Jaarlijks zullen er nascholingsdagen plaatsvinden waar alle trainers voor uitgenodigd worden.

Deze opleiding bestaat 4 opleidingsdagen:

Trainer Schumann Resonantie Level I
Duur: 2 dagen
Datum: 20 en 21 oktober 2018
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed AlGoed, Burg. Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede (route: https://www.landgoedalgoed.nl/contact/adres)
Kosten: €125,00
Inhoud: In deze dagen wordt dieper ingegaan op de achtergrondinformatie en alle kennis die voorhanden is. Ook zullen er praktische vaardigheden aan bod komen. Na deze training kun je Anton Teuben assisteren bij één van zijn cursussen om op die manier ook ervaring op te doen.

Na het volgen van Level I kun je door naar Level II.

Trainer Schumann Resonantie Level II
Duur: 2 dagen
Datum: 10 en 11 november 2018
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed AlGoed, Burg. Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede (route: https://www.landgoedalgoed.nl/contact/adres)
Kosten: €125,00
Inhoud: In deze dagen wordt dieper ingegaan op de kennis, mogelijkheden en oefeningen. Ook worden kennisoverdracht en spreken voor groepen besproken. Na het afronden van deze training ben je gecertificeerd SIN-trainer en kun je de cursus Schumann Resonantie geven.

Meld je hier aan voor de opleiding Trainer Schumann Resonantie:

  Aanmeldformulier cursus Schumann Resonantie

  Ik schrijf me in voor:

  Aantal personen:

  Let op: Nieuwe aanmeldingen worden op werkdagen (maandag t/m donderdag) per mail bevestigd. Mocht je geen reactie van ons ontvangen in je inbox, controleer dan ook even je map Ongewenste mail

  Over de auteur

  schumanninstituut administrator