Jolanda Weijers – Frankrijk

Jolanda Weijers – Frankrijk

Hai, mijn naam is Jolanda Weijers, geboren in het jaar 1963 in Beuningen (Gld).
Opgegroeid in een gezin waar hard gewerkt moest worden, was ik altijd al een “vreemde eend in de bijt”. Na mijn basisschool moest ik naar de grote stad, vond het verschrikkelijk, middelbare school, überhaupt school. Ik wilde iets doen! Opleiding gevolgd, daarna jarenlang op diverse plaatsen in de zorg gewerkt. Stervensbegeleiding en terminale zorg waren mijn sterke kanten. Tot ik in 1997 een auto ongeluk kreeg, waarin ik even niet meer hier was. Je kunt zeggen “een bijna dood ervaring”, zonder de tunnel. Daarna is mijn leven voor altijd anders geworden.
Ik ging op zoek naar de reden van mijn “zijn op Aarde” en wie ik werkelijk BEN. Ik wist dat er dingen in onze wereld niet klopte, kon er niet de vinger opleggen. Ik ging op zoek naar mijn waarheid. Een boeiende reis die mij zeer veel bracht en waarin ik tot andere inzichten kwam. Ik kwam in contact met een ander bewustzijn, intuïtie, persoonlijke ontwikkeling, healing en nog meer.
Na het overlijden van mijn echtgenoot, nam deze ontwikkeling een andere wending en was ik in staat contact te leggen met andere lagen van bewustzijn en werd mediumschap een aandachtsveld. Hierdoor ontstond het gevoel dat ik andere mensen in hun processen kon ondersteunen, heb ik een praktijk gehad waarin ik 1 op 1 en met groepen werkte en voor zalen stond. Er was nog een onbeantwoord puzzelstuk in mij en ik bleef op zoek.
Dan het jaar 2020 waarin onze wereld ineens op zijn kop leek te staan, paniek, angst het was een bizar gevoel bij mij “dit klopt niet”! Ik ging opnieuw op zoek naar antwoorden. Een leerzame tijd waarin ik de wereld echt anders ging zien en ervaren. Al zoekend kwam ik terecht bij de Schumann Resonantie, daardoor bij Anton Teuben en het Schumann Instituut Nederland. Kort gezegd, ik vond een oplossing, iets wat ik op dat moment nodig had.
Direct aangemeld voor de 2-daagse cursus en ik was verkocht. Het voelde als thuiskomen en gezien worden. Het voelde zo goed en gaf mij zoveel rust in de meest roerige tijd ooit, dat ik me vrij snel aangemeld heb voor de trainer/coach opleiding. In januari 2022 was het zover, de 3daagse training, wederom een verdieping in en voor mezelf. Het is voor mij een eenvoudige en heldere manier om de afstemming op bewustzijn en de hartslag van de Aarde te ervaren en hierdoor is er veel moois op mijn pad gekomen.
Ik deel het, geef het graag aan je door, via coaching of cursus. De cursus geef ik op een prachtige locatie in Frankrijk, waar je naast de cursus ook de kracht en eenvoud van moeder Aarde kunt ervaren door simpelweg daar te zijn.
Wil jij je verbinden met de Bron? Je zelf herstellend vermogen weer activeren en herstellen? Wil je weer weten wie JIJ bent? Rust ervaren? Los komen van het 3d en mind-control? Weer terug naar je gevoel? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Ik ontmoet je graag.
Voor informatie kun je mij mailen via info@jolandaweijers.nl of kijk op www.moulindelaroche.eu om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Over de auteur

schumanninstituut administrator