Joke Straathof – Dronten, NL

Joke Straathof – Dronten, NL

Wanneer je opzoek bent naar meer verbinding, rust, liefde, bewustzijn, overzicht, plezier en ontspanning ben je hier op de juiste plek.

Met veel enthousiasme leer ik mensen zoals jij, door kennis te delen, bewustwording en technieken, o.a. de Schumann Resonantie, oude ballast los te laten, zodat je energie weer verhoogt naar zijn oorspronkelijke natuurlijke staat. Zo ontstaat er ruimte om Liefde weer te voelen stromen.

Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen, ontspanning, plezier en pak je je eigen regie over je leven weer terug. Je laat je beperkende overtuigingen los en vervangt angst en stress door rust en vertrouwen.

Over mij:
Ik ben opgegroeid in de Flevopolder op een boerderij. In mijn vrije tijd maak ik muziek en hou van gezellige avonden met vrienden. Verder geniet ik samen met mijn partner van wandelen en fietsen en natuurlijk van onze volwassen kinderen.

Met veel plezier heb ik jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis en later als ZZP-er in de thuiszorg mogen werken. Door levenservaringen kwam ik in aanraking met holistische genees- en behandelwijzen, NLP en hypnotherapie. Deze kennis ben ik sinds 2019 fulltime, als angstexpert, met veel plezier door gaan geven aan cliënten in mijn praktijk. Ik bekijk en behandel issues altijd vanuit een holistisch perspectief.

Daarnaast geef ik de cursus Schumann Resonantie.

In 2008 heb ik de eerste keer de Schumann cursus gedaan, die Anton Teuben toen gaf. Sindsdien hebben we altijd contact gehouden en heb ik later de cursus hier in Dronten georganiseerd en heb in 2022 de trainersopleiding gedaan, zodat ik zelf de cursus kan gaan geven.

En zoals Anton zegt: “Universe is magic en Love is the key”

Klik op de cursus Schumann Resonantie voor meer informatie over de cursus die door mij gegeven wordt. Mocht het bestellen niet lukken, stuur me dan even een mail.

Joke Straathof
Dronten
Whatsapp: 0623444085
www.deangstexpert.nl
joke@deangstexpert.nl
https://www.youtube.com/c/DeAngstexpert

Over de auteur

schumanninstituut administrator