Henriëtte van Heertum – Noord Brabant

Henriëtte van Heertum – Noord Brabant

Mijn naam is Henriëtte van Heertum. Ik woon tussen de rivieren in de gemeente Altena in Noord Brabant. Van kleins af aan voel ik me verbonden met de natuur. De afgelopen 50 jaar heb ik me verdiept in de meest uiteenlopende vormen van helen, (Hypnotherapie, kruidengeneeskunde, wilde planten als voedsel, quantum touch, Quantum healing, reiki, manuy ki werken met (Vogel)-kristallen, orgon, homeopathie, bach bloesems, ooracupunctuur, kleurenpunctuur, voetreflexmassage)
Een praktijk voor pijnbestrijding gehad voor regulier uitbehandelde mensen, werkend met zeer zachte methodes die de mensen geen kwaad kunnen doen maar toch vaak werkzaam bleken. Al vele jaren bezig met transcendente meditatie, dru yoga en deeksha gever. Bezig met gezondheid en helen dus.
In 2021 kennis gemaakt met het schumannbewustzijn en dit was voor mij als een soort eindstation waarin al mijn overtuigingen pasten. Duidelijk is dat ieder mens een onmetelijke kracht heeft als hij ‘inlogt’ op de universele energie. Het is een toegankelijke methode.
Ik geniet er elke dag van, het is als een anker om bij jezelf te blijven terwijl je je verbonden weet met alles en iedereen.
In 2022 de trainerscursus gedaan met als doel bij te kunnen dragen aan de verspreiding van deze kennis.
Wij zijn krachtige wezens! Graag wijs ik mensen de weg om zo in hun eigen kracht te komen.

Binnenkort verschijnt mijn website www.enha.nl

Voor informatie over live cursussen, voorlopig in ieder geval in Nistelrode, stuur een mail naar info@enha.nl

Over de auteur

schumanninstituut administrator