Gratis Nieuwe Wereld bijeenkomst in Hoogeveen 9 januari 2022

Gratis Nieuwe Wereld bijeenkomst in Hoogeveen 9 januari 2022

Op zondag 9 januari a.s. zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ geven tijdens het event Nieuwe Wereld bijeenkomst in Hoogeveen.

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt nationaal en internationaal.

Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar op 9 oktober a.s. uitleg over geven. Al in 2002 maakten wij onze bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…

Universe is magic and love is the key

Datum: zondag 9 januari 2022
Tijd: inloop vanaf 13.30 uur (volledig programma met meerdere sprekers)
Adres: Marconistraat 7, Hoogeveen

Aanmelden is niet nodig.
Vragen kun je stellen in deze Telegram-groep: https://t.me/joinchat/Uu8eVFfkjy42NzIy
Als je een donatie wilt doen, kan dat hier.

Klik hier voor meer informatie over Anton Teuben.

Over de auteur

schumanninstituut administrator