Extra Online Live Cursus Schumann Resonantie op kerstzondag 25 en maandag 26  december 2022

Extra Online Live Cursus Schumann Resonantie op kerstzondag 25 en maandag 26  december 2022

Deze cursus is ook toegankelijk voor de mensen die door de huidige situatie en maatregelen in financiële problemen zijn gekomen.

Net zo als vorig jaar geven we de de laatste online Schumann cursus in 2022 tijdens de kerstdagen. Aangezien wij altijd van het standpunt zijn uitgegaan dat de cursus voor iedereen financieel mogelijk dient te zijn beseffen wij ons terdege dat deze optie door de huidige situatie en maatregelen niet meer voor iedereen mogelijk is.

Wij willen daarom ook ingaan op het verzoek van een aantal mensen die in de problemen zijn gekomen of er een mogelijkheid is om toch de cursus te volgen. Als de financiële middelen niet toerijkend zijn om het laagste keuzebedrag te voldoen is ons voorstel voor die geïnteresseerden om een vrije donatie van minimaal 15 euro te doen.

Deze zelf te bepalen donatie kan worden gedaan naar Stichting Winsum-Open. Na ontvangst wordt de zoomlink voor de cursus binnen een paar dagen gemaild.

Tijdens de cursus Schumann Resonantie krijg je achtergrondinformatie, uitleg en leer je de Schumann Resonantie integreren in je systeem. De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelfgenezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit je eigen regisseur of kapitein te worden over je leven en meld je aan voor de cursus Schumann Resonantie. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 4000 mensen en al jaren met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Datum: zondag 25 en maandag 26 december(kerst) 2022
Aanvang: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Dit is een online cursus, je ontvangt een link om deel te nemen vanuit huis
Kosten: €75,00/€125,00/€175,00 (je bent vrij in welke keuze je maakt, het is dezelfde cursus)
Trainer: Anton Teuben

Het is dezelfde cursus die normaal gesproken op locatie gegeven wordt. Je kunt deze cursus dus vanuit huis in je eigen rustige omgeving live volgen op je computer, tablet of telefoon. Een computer of tablet heeft de voorkeur vanwege het grotere scherm. Het enige wat je hoeft te doen is op de links te klikken die je van ons ontvangt na inschrijving.

We hebben hele goede ervaringen met deze online cursus. Lees hier enkele ervaringen.

Tijdens de wekelijkse Energy Updates is er gelegenheid om ook na de cursus je vragen te stellen.

INSCHRIJFFORMULIER

Totaal: € -

Door middel van een vrije donatie van minimaal 15 euro de Tweedaagse cursus op 25-26 december 2022 (Formulier hieronder invullen a.u.b.)

Totaal: € -
Donate € -

Over de auteur

schumanninstituut administrator