Liefde is de sleutel

Liefde is de sleutel

‘Liefde is de sleutel’
Met terugwerkende kracht ontdekt pedagoog en activeringscoach Niels Lunsing dat hij al veel eerder kennis heeft gemaakt met de Schumann-resonantie. Als kind ervoer hij namelijk energieën langs zijn benen, vlak voordat hij in slaap viel. Omdat het voor hem destijds onbekend was wat er gebeurde, koos hij ervoor om er geen aandacht aan te schenken en het zelfs te negeren. Nu, ruim 20 jaar later, doet hij wél een beroep op zijn sensitiviteit. Dat zorgt ervoor dat hij nóg beter naar zijn lichaam luistert en steeds vaker durft te vertrouwen op zijn intuïtie. Niels: “Mijn nieuwsgierigheid naar spiritualiteit bracht mij bij de Schumann-resonantie. Wetenschappelijk is het bewezen dat er een elektromagnetisch veld om ons lichaam zit waar wij mee kunnen werken. Je kunt het zien als een beschermlaag die het zelfgenezend vermogen activeert en ook zorgt voor een betere balans. Alleen al het feit dat je dit weet en hierop vertrouwt, creëert verandering. Nadat ik met Anton Teuben een podcast opnam over dit onderwerp, nodigde hij mij uit om deel te nemen aan zijn tweedaagse cursus. Ik heb nu veel meer kennis over de zeven chakra’s en het integreren van de Schumann-resonantie in mijn leven. De cursus geeft je nieuwe inzichten en een flinke dosis positieve energie. Zoals Anton aan iedereen meegeeft: ‘Universe is magic and love is the key’.”

Bron: ‘Schumann-resonantie in het basispakket!’ – Paravisie

Wil je ook je ervaring delen? Stuur ons je verhaal via ons contactformulier of laat hieronder je reactie achter. Alvast bedankt!

Over de auteur

schumanninstituut administrator

4 Reacties tot nu toe

Catharina GraafGeplaatst op8:11 pm - mei 6, 2020

Hallo, gaan de cursussen in mei (23 mei) ook door?

Vr grt Catharina Graaf

ViolettaGeplaatst op6:06 pm - mei 25, 2020

Goedemiddag,
is er ook mogelijkheid om online ( bv via zoom) deze cursusdag mee te doen?

ik heb veel informatie reeds over chakras, aura, gronden etc. Daarom zal het voor mij
echt te volgen zijn online.

ik hoor graag wat mogelijk is.
mvg
Violetta

Henny versluisGeplaatst op3:23 pm - okt 1, 2020

Ik zou ook graag ook graag die cursus willen doen ,maar woon in Tilburg ,het is allemaal zover weg ,ik ben reumapatiente en niet zo mobiel

Geef een reactie