Geen verkoudheidje meer gehad

Geen verkoudheidje meer gehad

‘Geen verkoudheidje meer gehad’

In 2018 komt de 55-jarige Nelly Bathoorn op facebook de cursus Schumann-resonantie tegen van Anton Teuben in Winsum. Omdat ze zichzelf na een burn-out weer op de rit wil krijgen, besluit ze zich aan te melden zonder precies te weten wat haar te wachten staat. Spijt krijgt ze niet: “In het begin was ik nogal sceptisch. Ik verwachtte er maar weinig van. Tijdens de cursusdagen oefenden we ons in het openen van de chakra’s en het afstemmen op de energie van de Aarde. Drie weken lang deed ik vervolgens trouw tweemaal daags de aangeleerde
oefeningen. Ik merkte er in eerste instantie niet veel van, totdat de veranderingen zich plots aandienden: ik leerde mezelf kennen, durfde assertiever te zijn en kon steeds beter de dagelijkse indoctrinatie en programmatie waaraan wij blootgesteld worden doorzien. Extra waardevol was het dat mijn spijsvertering op orde kwam en mijn zelfherstellend vermogen weer aangezwengeld werd. Sindsdien nog geen verkoudheidje gehad! Wat zou het mooi zijn als deze cursus in het basispakket van de zorgverzekering opgenomen zou worden…”

Bron: ‘Schumann-resonantie in het basispakket!’ – Paravisie

Wil je ook je ervaring delen? Stuur ons je verhaal via ons contactformulier of laat hieronder je reactie achter. Alvast bedankt!

Over de auteur

schumanninstituut administrator

1 reactie tot nu toe

ArjenGeplaatst op4:29 pm - mei 17, 2020

Hier wordt heel goed gesproken over het pakket van de zorgverzekering. Maar waarom wordt het niet opgenomen in het basisonderwijs / voortgezet onderwijs??

Geef een reactie