Erna Zuidhoek – Voorhout, NL

Erna Zuidhoek – Voorhout, NL

Vanaf november 2020 ben ik intensief gaan werken met de helende frequenties van de aarde en zon(licht) en dat heeft me enorm geholpen om mijn energie hoog te houden, mijn zelf-herstellend vermogen en immuunsysteem te versterken en mijn bewustzijn te vergroten. En dat werkt door in alle gebieden van mijn leven.

Ik kan echt zeggen: Ik voel me fantastisch! Ik ben blij, gezond, opgewekt, relaxed en ik slaap heerlijk. Ook in mijn bedrijf merk ik dat alles makkelijker gaat, nu ik bewust verbonden ben met de natuurlijke flow van het leven.

Helaas hoor ik zoveel mensen om me heen die moe zijn, weinig energie hebben en gewoon niet lekker in hun vel zitten. Heb jij dat ook?

Dan is het tijd om te vertragen en om jezelf in harmonie brengen met de natuurlijke ritmes en frequenties van de natuur en je (licht)kracht van binnenuit te versterken.

Mijn naam is Erna Zuidhoek.

Met mijn aanstekelijke enthousiasme daag ik je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Mijn onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt mij duidelijk anders dan de meeste mensen, mede doordat ik durf af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten.

Door mijn kennis en ervaring zie ik vernieuwende mogelijkheden. Ik kan snel verbanden leggen en dingen beweging zetten, zodat je door kunt met wat belangrijk is voor jou.

Ik help je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn. Ik breng je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Daarbij maak ik gebruik van de Gene Keys en Human Design en uiteraard de Schumann Frequentie.

Wil jij ook leren werken met de Schumann frequentie om een diepgaande verandering door te voeren in je leven, dan kun je bij mij terecht voor de Schumann Cursus of één op één coaching, zodat je de Schumann frequentie kunt integreren en verankeren in je leven.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Erna Zuidhoek

Je kunt me bereiken via info@genekeys.nl en www.genekeys.nl.

Over de auteur

schumanninstituut administrator