Opleiding Trainer Schumann Resonantie

De Schumann resonantie werkt als basis en aanvullend aan een therapeutisch beroep, in de zorg of het onderwijs. Na het volgen van de cursus Schumann Resonantie kun je de kennis en oefeningen gebruiken in je eigen omgeving of je praktijk.

Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag aan anderen willen leren door het geven van de cursus Schumann Resonantie? Volg dan onze trainer-/coachopleiding!

Wat is hiervoor nodig?
– Je hebt de cursus Schumann Resonantie gevolgd.
– Je bent bewust en verbonden, je integreert dagelijks de Schumann Resonantie. Dit betekent positief blijven, verantwoordelijkheid nemen en focus houden op jezelf en de energie.
– Je bent betrokken bij de ontwaking van de mensheid en wil actief bijdragen aan het creëren van de nieuwe aarde.

De eerstvolgende trainer-/coachopleiding zal zijn op:

Data: 25-26 februari en 5 maart 2023 – ONLINE + afsluitende live bijeenkomst
Inhoud: 3 dagen
Trainer: Anton Teuben
Kosten: €400,00 (inclusief certificering en trainersbenodigdheden)

Na de opleiding ben je gecertificeerd trainer-coach en geef je zelfstandig trainingen of coaching in samenwerking met het Schumann Instituut Nederland.

INSCHRIJFFORMULIER

Totaal: € -

 

Help je mee deze kennis te verspreiden? Download hier de afbeelding.

Persoonlijk consult

Heb je vragen of wil je graag ondersteund worden bij het integreren van de Schumann resonantie? Ons team zit voor je klaar! Je kunt hier een telefonisch of online consult boeken voor ondersteuning. We helpen je graag!

Coachingstraject

Voor degenen die intensiever met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Voor een online coaching traject zijn er een beperkt aantal plekken en nemen wij alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. Klik hier voor meer informatie.

Cursus live bijwonen

Wil je graag de tweedaagse cursus bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over coachingstraject 

Telefonisch of online consult boeken  

Agenda cursussen op locatie  

Online videocursus