Cursus Schumann Resonantie 5-6 september 2020 in Meterik

Cursus Schumann Resonantie 5-6 september 2020 in Meterik

Tijdens de cursus Schumann Resonantie krijg je achtergrondinformatie, uitleg en leer je de Schumann Resonantie integreren in je systeem. De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelfgenezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit je eigen regisseur of kapitein te worden over je leven en meld je aan voor de cursus Schumann Resonantie.

Wij raden aan om de 2-daagse cursus te volgen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kan één dag volstaan. Wat wel betekent dat je een ijzeren discipline moet hebben en consequent moet zijn om vooral in het begin deze energie vast te houden en er ruimschoots tijd aan te besteden. Ons advies is de 2-daagse cursus, omdat met name de tweede dag de energie beter kan worden verankerd en je in korte tijd een enorme sprong voorwaarts maakt in je bewustzijn.

Datum: 5 en 6 september 2020
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Centrum Zentire, Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik
Kosten: 1-daagse cursus €90,- / 2-daagse cursus €150,- (incl. koffie, thee en water)
Trainer: Anton Teuben

25% KORTING: Als je je met 4 of meer personen tegelijkertijd aanmeldt en inschrijfgeld voor 4 personen in één keer betaalt, krijg je 25% korting op het inschrijfgeld. Vul dan hieronder bij het aantal personen 4 in en vermeld alle namen in het berichtenveld.

  Aanmeldformulier cursus Schumann Resonantie

  Ik schrijf me in voor:

  Aantal personen:

  Let op: Nieuwe aanmeldingen worden op werkdagen (maandag t/m donderdag) per mail bevestigd. Mocht je geen reactie van ons ontvangen in je inbox, controleer dan ook even je map Ongewenste mail

   

  Over de auteur

  schumanninstituut administrator