Cursus Schumann Resonantie 5-6 juni 2021 in Veldhoven (VOL)

Cursus Schumann Resonantie 5-6 juni 2021 in Veldhoven (VOL)

Tijdens de cursus Schumann Resonantie krijg je achtergrondinformatie, uitleg en leer je de Schumann Resonantie integreren in je systeem. De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelfgenezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit je eigen regisseur of kapitein te worden over je leven en meld je aan voor de cursus Schumann Resonantie. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 3000 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

Wij raden aan om de 2-daagse cursus te volgen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kan één dag volstaan. Wat wel betekent dat je een ijzeren discipline moet hebben en consequent moet zijn om vooral in het begin deze energie vast te houden en er ruimschoots tijd aan te besteden. Ons advies is de 2-daagse cursus, omdat met name de tweede dag de energie beter kan worden verankerd en je in korte tijd een enorme sprong voorwaarts maakt in je bewustzijn.

Vanwege de versoepelingen hebben we de locatie gewijzigd naar een grotere locatie. De cursus is verplaatst naar de Blaarthemseweg 83 in Veldhoven.

Datum: zaterdag 5 en zondag 6 juni 2021
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: DOE40, Blaarthemseweg 83, 5502 JT Veldhoven (LET OP: Locatie gewijzigd)
Kosten: 1-daagse cursus €90,- / 2-daagse cursus €150,- (incl. koffie, thee en water)
Trainer: Robbert Mahler

 

Over de auteur

Anton Teuben administrator