Cursus Schumann Resonantie 1-2 mei 2021 in Meterik (VOL)

Cursus Schumann Resonantie 1-2 mei 2021 in Meterik (VOL)

Tijdens de cursus Schumann Resonantie krijg je achtergrondinformatie, uitleg en leer je de Schumann Resonantie integreren in je systeem. De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

– Het activeren van het zelfgenezend vermogen
– Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
– Het activeert je cellen en restaureert je DNA
– Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
– Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
– Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit je eigen regisseur of kapitein te worden over je leven en meld je aan voor de cursus Schumann Resonantie.

Wij raden aan om de 2-daagse cursus te volgen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan kan één dag volstaan. Wat wel betekent dat je een ijzeren discipline moet hebben en consequent moet zijn om vooral in het begin deze energie vast te houden en er ruimschoots tijd aan te besteden. Ons advies is de 2-daagse cursus, omdat met name de tweede dag de energie beter kan worden verankerd en je in korte tijd een enorme sprong voorwaarts maakt in je bewustzijn.

Datum: zaterdag 1 en zondag 2 mei 2021
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Centrum Zentire, Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik (Limburg)
Kosten: 1-daagse cursus €90,- / 2-daagse cursus €150,- (incl. koffie, thee en water)
Trainer: Britta Spreeuwenberg

Op deze locatie zijn mogelijkheden om lunch, diner en overnachting te boeken. Je kunt hiervoor contact opnemen met Centrum Zentire: zentire.nl.

INSCHRIJFFORMULIER

Totaal: € -

Mensen met een buitenlands rekeningnummer kunnen mailen naar info@schumanninstituut.nl, dan ontvang je per mail de betaalgegevens. Het kantoor is bereikbaar van maandag t/m donderdag tijdens kantooruren.

Over de auteur

Anton Teuben administrator