Contact

Om mailverkeer te beperken en je sneller van dienst te kunnen zijn, willen we je vragen om je inhoudelijke vragen en/of ervaringen m.b.t. de Schumann resonantie en/of buitenaards contact in te brengen tijdens onze gratis Energy Updates of contact op te nemen met de trainers en coaches SIN. Voor overige vragen:

Hier vind je de veelgestelde vragen. Voor overige praktische vragen m.b.t. het Schumann Instituut kun je contact opnemen via info@schumanninstituut.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag.

Inschrijven voor cursussen of aanmelden als lid kun je doen via onze website.

Vragen over de regionale Telegram-groepen die niet beheerd worden door het Schumann Instituut kun je stellen aan de beheerder van betreffende groep. 

Aanmelden voor open middagen in Winsum kan op deze pagina of via winsum-open@outlook.com.

Aanmelden voor events kan via winsum-open@outlook.com.

Voor praktische vragen m.b.t. Antonteuben.nl kun je contact opnemen via info@antonteuben.nl.

We proberen alles zoveel mogelijk te volgen, maar vragen die gesteld worden of ervaringen die gedeeld worden via andere kanalen kunnen we helaas niet allemaal beantwoorden of verwerken.

We proberen z.s.m. te reageren, door alle drukte kan het zijn dat reactie iets langer duurt dan je van ons gewend bent. Alvast bedankt voor je begrip en heel graag tot ziens!

  Let op, mocht je geen bericht ontvangen, check dan ook je map Ongewenste e-mail. Bekijk hier hoe je Schumann Instituut Nederland kunt toevoegen aan de lijst van veilige afzenders bij je e-mailprovider.

  Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe data? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuw geplande cursussen.

  Volg ons!

  Telegram:  Schumann (kanaal) Instituut Nederland
  Telegram:  Schumann (chat) Instituut Nederland
  Signal:  Schumann Instituut Nederland
  Facebookpagina: Schumann Instituut Nederland
  Facebookgroep: Schumann Instituut Nederland
  Instagram: Schumann Instituut
  Nieuwsbrief Schumann Instituut Nederland

  Universal Health en buitenaards contact:  www.antonteuben.nl
  Facebookpagina: Anton Teuben
  Facebook: Anton Teuben
  Facebook: Winsum-Open

  Coachingstraject

  Voor degenen die intensiever met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij coaching aan. Klik hier voor meer informatie.

  Cursus bijwonen

  Wil je graag de tweedaagse cursus bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

  Meer informatie over coachingstraject 

  Telefonisch of online consult boeken  

  Agenda cursussen  

  Videocursus Schumann resonantie    

   

  Help je mee deze kennis te verspreiden? Download hier de afbeelding.