Consult

Er is duidelijk een grote behoefte aan consulten en coaching gesprekken, vooral in deze bijzondere tijd. Het Schumann instituut biedt telefonische en online (met beeld en geluid) consulten en coaching, voor mensen die de behoefte voelen om bijvoorbeeld over de Schumann resonantie (pieken en dalen, hoe kan ik thuis zelf het beste de verbinding houden), de gebeurtenissen in Nederland en over de wereld, de shift van 3D naar 5D, (het nieuwe bewustzijn), buitenaardse en alle andere zaken te bespreken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een coaching traject te volgen van vijf achtereenvolgende weken. Klik hier voor meer informatie.

Onze coaches zitten vol enthousiasme en positieve energie voor jullie klaar, tot snel aan de lijn of via Zoom! 

BOEK HIER JE CONSULT MET COACH 

Schumann Instituut Nederland werkt samen met It’s U!. Kijk op de website voor meer informatie en maak een afspraak via het contact formulier.

BOEK HIER JE CONSULT MET ANTON TEUBEN

Heb je vragen over buitenaards contact of UFO’s? Anton is beschikbaar voor telefonische of online consulten op dinsdagmiddagen. Een telefonisch of online consult duurt (maximaal) 30 minuten en kost €30,00.

Na betaling ontvang je per e-mail bericht met de link naar het boekingsformulier waarin je datum en tijd kunt kiezen:

Totaal: € -

Coachingstraject

Voor degenen die intensiever met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij online coaching aan. Voor een online coaching traject zijn er een beperkt aantal plekken en nemen wij alleen mensen aan die écht gedreven zijn om verandering door te voeren in hun leven. Klik hier voor meer informatie.

Cursus bijwonen

Wil je graag de tweedaagse cursus bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over coachingstraject 

Agenda cursussen op locatie

Online videocursus