Coaching

Voor degenen die intensief met de Schumann resonantie aan de slag willen, bieden wij coaching aan. Ben jij gedreven om verandering door te voeren in je leven, dan zal een coachingstraject een goede basis en ondersteuning voor je zijn om de Schumann resonantie te integreren en te verankeren.

De voordelen van coaching van de Schumann-resonantie:

– Hiermee verbind je de rechter- en linkerhersenhelft.
– Het is de beste verjongingskuur.
– Mind-control wijkt voor liefde en je bent niet langer beïnvloedbaar.
– Je bent altijd in staat je balans, rust en overzicht te houden.
– Het is een waarheidsserum, je behoeft niet meer te liegen.
– Het empathisch vermogen wordt geactiveerd.
– Het opent direct het bewustzijn.
– Het repareert en activeert je cellen en DNA.
– Het activeert je zelf genezend vermogen.
– Je komt erachter wie je werkelijk bent en waar je gelukkig van wordt.
– Er zullen blijvende veranderingen doorgevoerd worden in je leven.
– Je leert jezelf een spiegel voor te houden.
– Je leert je eigen keuzes te maken.

Als dit op jou van toepassing is, helpen wij je héél graag!

Tijdens dit coaching traject word je intensief begeleid door een coach van het Schumann Instituut. Schumann Instituut Nederland werkt samen met It’s U!.

Dit traject omvat:

1. Een uitvoerig intakegesprek.
2. Een op maat gemaakt en uitgewerkt plan inclusief huiswerkoefeningen.
3. Eén keer per week een voortgangsgesprek en begeleiding via Zoom of Facetime van 45 minuten. 
4. Een analyse, adviezen en eventueel bijgestelde oefeningen
5. Mogelijkheid vragen te stellen aan je coach via sms of Whatsapp op afgesproken tijden.

Dit traject is voor vijf weken, maar is naar behoefte aan te passen naar een langere periode. 

Elke dag is een nieuwe keuze!
Wees je hiervan bewust!
Door je bewust te zijn van wat je doet en waarom je dit doet kun je al heel veel voordelen behalen. Juiste begeleiding en motivatie kunnen dan van essentieel belang zijn.

Naast coaching bieden we ook telefonische en online consulten aan. Klik hier voor meer informatie.

IK START GRAAG HET COACHINGSTRAJECT

Ben je geïnteresseerd in het coachingtraject of heb je vragen neem dan gerust hier contact op.

Consult
Coaches Schumann Resonantie

Cursus bijwonen 

Wil je graag de tweedaagse cursus bijwonen? Hier vind je de agenda van alle geplande cursussen. Je bent van harte welkom!

 

Telefonisch of online consult boeken  

Agenda cursussen op locatie

Online videocursus

 

Deel hier je ervaring met het coachingstraject

3 Reacties tot nu toe

HanneGeplaatst op3:10 pm - apr 14, 2021

Ik ben heel geïnteresseerd en geraakt, ik wil graag de mogelijkheden bekijken, wat ik precies wil doen… daarom ook graag de nieuwsbrief, warme zonnegroet🙏💚💕

Eric MessaGeplaatst op9:26 am - jun 15, 2021

Het leven gaat op een snel tempo, op de ene moment lig je rustig in je bed te ontwaken van een heerlijke nachtrust en op het andere moment ben je het avond eten aan het klaarmaken waarna je je klaarmaakt om terug in bed te keren. Dit is een korte inhoud van een dag zoals je deze nadenkt.

Daarna is er natuurlijk de andere mooie weg die je kan bewandelen, de weg van vrijheid. De weg waar alles mogelijk is zonder dat je er ook iets voor moet doen. Omdat we toch over avond eten aan het praten waren; je hebt eigenlijk 2 dinges nodig: Eerst en vooral geloven dat alles wat rond jou gebeurd , niet altijd is zoals het echt is. Dat de wereld rondom jou, dat je met je ogen ziet, wel enkele verassingen in petto heeft voor jou. Dat je eigenlijk meer kan dan je dacht. Dit is al een heel belangrijk ingrediënt om een lekker gerecht klaar te maken.

Als je dit beseft, als je dit beleefd, als je dit voelt, dan ga je automatisch de ingrediënten vinden van het 2 de ingrediënt en dat heb ik via de coaching gevonden. Debbie had enkele leuke ingrediënten dat ze aan het soepje toegevoegd heeft. Zoals lekker wortels die diep in de grond gaan, die ervoor zorgen dat de geuren en de kleuren van het leven mooi rondvloeien in plaats van onderaan de pot te blijven. Dat wanneer je de keuken binnenkomt, de geur van het leven overal kan geroken worden.

Daarna nog een belangrijk ingrediënt was niet alleen weten dat jou lichaam hier en nu aanwezig is maar dat die eigenlijk ook deel uitmaakt van het soepje. Zonder wat we kunnen voelen, zonder wat tastbaars is kunnen we niet weten hoe het soepje echt proeft , hoe het echt is op te leven. Met geur alleen kunnen we een idee maken van hoe het echte leven is maar zonder de smaak is het maar half werk. De soep moet op jou tong komen die dan alle signalen van het leven doorstuurt naar jou hele lichaam. Die dan op haar beurt de signalen door gaat geven naar jou ziel. Een mooie wisselwerking tussen beide. De ene kan niet zonder de andere. Lichaam en Geest, 3D en 5D samen in die lekker pot soep ! en roeren maar 😊

Wat ik je kan zeggen, volg zeker de coaching als je het op pad bent van het echte leven en je merkt dat er iets ontbreekt, dat er iets niet in balans is in je leven. Leef niet alleen hoog in de wolken maar leef met je voeten op de grond en met je hoofd in de wolken. Wees de brug tussen beiden. Dit is wat je lichaam en geest kan leren in deze coaching.

Geef een reactie