Britta Spreeuwenberg – Meterik, NL

Britta Spreeuwenberg – Meterik, NL

Geboren en getogen in (Oost-)Duitsland woon ik sinds bijna 20 jaar gelukkig getrouwd in Nederland. Ik ben moeder van twee prachtige kids en ik hou van mijn werk.

– Als Feng Shui expert en ( geregistreerd ) docent
– Als Vitaliteits- en Transformatie Trainer
– Als bedenker, beheerder en drijvende kracht achter Zentire
– Trainer Schumann resonantie Schumann Instituut Nederland

Ik geef de training Schumann resonantie in mijn centrum Zentire in Meterik.

Jaren geleden runde ik een kleine camping hier bij ons aan huis. Toen droomde ik er al van om op dit kleine stukje aarde een ontmoet-, ontdek en ontwikkelplek te creëren. Een plek waar mensen bij elkaar kunnen komen voor bewustwording, bezinning en persoonlijke groei.

Na een tijd van dromen, ontwerpen en uitvoeren gingen in 2018 de deuren van Zentire open. Oh, wat voelt het heerlijk, dat ik hier al mijn passies samen kan brengen in een prachtig product.

Het is een cadeautje voor mij dat mensen hier kunnen komen ervaren welke invloed een gezonde Feng Shui leefomgeving heeft op hun eigen welzijn.

En nog mooier is het dat ik als transformatie trainer hier al mijn kennis over de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en de verbinding met eeuwenoude wijsheidstradities uit kan dragen.

Zo mag Zentire een plek worden waar we mensen willen stimuleren hun blik te verruimen. Door soms baanbrekende en grensverleggende kennis de wereld in te dragen willen wij inspireren om nieuw te leren denken en voelen.

Zo kunnen wij samen groeien en nieuwe en gezondere keuzes maken voor onszelf een onze aarde. Met open hart en open mind. Je bent van harte welkom.

Britta


Zentire
Britta Spreeuwenberg
Americaanseweg 107D
5964 PA Meterik
T 06-21620138
E info@zentire.nl
W www.zentire.nl

Over de auteur

schumanninstituut administrator