Astrid Stijger – Leiden, NL en Puymaurin, FR

Astrid Stijger – Leiden, NL en Puymaurin, FR

Graag stel ik mij aan je voor.

Al ruim 25 jaar ben ik tandarts, dit vak praktiseer ik vanuit een holistische visie, waar preventie in breedste zin hoog in het vaandel staat.

Enig idee wat daar mijn motivatie voor is?

Omdat het van kinds af aan mijn droom is om mensen hun lach terug te geven, hun échte lach.

In mijn streven naar kwaliteit van tandheelkundige zorg, constateerde ik dat angst bij patiënten vaak dé belemmerende factor was.
Naast mijn praktijk als tandarts ben ik daarom ook een behandelcentrum voor tandarts-angst begonnen, dat doe ik met behulp van o.a. paarden. Deze multidimensionele dieren kunnen in hoge mate een leermeester zijn voor de mens. Van hieruit heb ik mijn eigen methode ontwikkeld en op basis daarvan een nieuw vakgebied gecreëerd: Equicure.

Behandeling van mensen met behulp van paarden, waarin lichaam, geest en ziel in het proces van heling worden betrokken. In mijn methode combineer ik oude wijsheid met mijn medische (tandheelkundige) kennis en ervaring, kennis en ervaring vanuit mijn regressie-reïncarnatiepraktijk en mijn energetisch werk met mens en dier. Dit geheel
op basis van de universele en natuurwetten en bovenal op basis van ieders helend vermogen!

Op deze doortastende liefdevolle doelmatige manier kan ik mensen begeleiden te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau van hun belemmerende issues, trauma’s en/of sporen van ellende die hun lach (nog) in de weg staan.

Dan bedoel ik hun échte lach, lach die gelachen mag worden! De zichtbare lach van je mond en zeker ook de interne lach die je uitstraalt via de energie van lichaamstaal.

Over mijn methode, de Astrid Stijger Methode ®, heb ik een boek geschreven: Zwarte parels, Witte tanden. Een boek waarin met prachtige illustraties een beeld wordt geschetst hoe Equicure werkt. Het boek is uitsluitend nog te bestellen via uitgeverij Gizi.

Daarnaast verzorg ik de opleiding voor Equicure-coaches en Equicure -therapeuten, met gespecialiseerde programma’s voor behandelaren in de tandheelkunde, maar ook voor business conceptontwikkeling en bedrijfsvoering. Want ook daar is het van belang dat de belichaming, de geest en de ziel van het bedrijf in overeenstemming zijn met geest en ziel van de eigenaar van de onderneming. Op mijn locatie in Zuid-Frankrijk, met een prachtig uitzicht op de Pyreneeën, kan ik mensen de natuurlijke rust en ruimte bieden om in ontmoeting van de dieren en/of het geven van regressie-reïncarnatiesessies, dan wel coaching en opleiding, te groeien, te helen en als een geheeld mens verder te leven, met hun lach. Hun échte lach!

Enkele jaren geleden heb ik Anton Teuben ontmoet en heb ik een avond doorgebracht In de Bron te Winsum, waar interessante sprekers van zich lieten horen. Zo heb ik voor de eerste maal kennis mogen maken met de Schumann resonantie. In 2022 heb ik de trainersopleiding gevolgd, zodat ik deze Schumannresonantie bewust kan toepassen in harmonie met mijn Way of Life in de natuur, mijn samenleven met dieren en mijn visie op moeder aarde met haar bevolking en het universum waarmee wij mensen bewust en onbewust in verbinding staan.

Wil je dit ervaren dan nodig ik je van harte uit voor de workshop op mijn locatie in Leiden of op de prachtige locatie in Zuid Frankrijk ( 65 km ten zuidwesten van Toulouse) om deze ervaring op te doen en onderdeel van je leven te maken, zodat je je lach vanuit je interne gezondheid en kracht kunt lachen vanuit een basis van rust.

Vanuit rust kun je creëren, fantaseren, verbinden en je lach vinden.

Astrid Stijger
Uitgeverij Gizi
D-Ranch Equine Living Center
Lieu dit Lagensou
31230 Puymaurin
Haute-Garonne, France
T +00310653452332
E welcome@d-ranch.eu
W www.d-ranch.eu

Over de auteur

schumanninstituut administrator