Energy Update

Energy Update

Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en zaterdagavond van 20.30 – 21.30 uur is er een online Energy Update Schumann Instituut Nederland met Anton Teuben.
LET OP, er zijn nu tijdelijk elke maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 – 11.30 uur extra Energy Updates!

In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie, buitenaards contact, interviews en gastsprekers. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Je kunt online aanwezig zijn via een telefoon, tablet of computer. Je ontvangt van ons een link waar je op kunt klikken om in de meeting te komen. Deze updates zijn voor leden van het Schumann Instituut Nederland. Als je al lid bent, vind je na het inloggen de link om in de online meeting te komen onder het kopje ‘Voor leden’ > ‘Energy Update’. Als je nog geen lid bent, kun je via de knop hieronder gratis lid worden. Je bent van harte welkom!

Soms wordt er, naast de wekelijkse updates op dinsdag en zaterdag, nog een extra update ingepland voor het laatste nieuws en/of energiewerk. Ook hier kun je bij aansluiten als lid van het Schumann Instituut Nederland. De extra updates worden aangekondigd tijdens de gebruikelijke updates, social media kanalen, telegram en website. De updates zijn gebaseerd op de actuele situatie en de oplossingen. 

De audio van de Energy Updates wordt wanneer mogelijk opgenomen door het Schumann Instituut en geplaatst op onze website waar je ze kunt terugluisteren (let op, het is niet toegestaan eigen opnames te maken!). De audio’s van de Energy Updates op dinsdag en op zaterdag worden mogelijk ook gepubliceerd op andere kanalen, zoals bij de podcast The Great Cosmic Show van Eva van Zeeland. Het gaat alleen om audio-opname, dus geen beeld-opname. We melden dit zodat je, wanneer gewenst, hier rekening mee kunt houden. Op het moment dat de opname start, krijg je een melding in je scherm om dit te accepteren of de online meeting te verlaten. Natuurlijk hopen we te verwelkomen zodat we samen zoveel mogelijk mensen mogen bereiken.

Tip! Na het inloggen vind je op deze pagina de Zoomlink voor alle Energy Updates. Dit is voorlopig altijd dezelfde Zoomlink. Bewaar deze link dus ergens zelf waar je ‘m eenvoudig kunt terugvinden. Je hoeft niet ingelogd te zijn op onze website om deel te kunnen nemen aan de Energy Updates.

Klik hier voor de link naar de Energy Update  of word eerst lid  Word lid

 

Hier vind je meer informatie over de gratis wekelijkse ochtend-oefening Schumann resonantie met Monique op maandagen van 7.00 – 7.15 uur.

Over de auteur

schumanninstituut administrator